Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

02

april

2014

DIY kartonnen 3D hert | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Na ons dagje winkelen in Zwolle, wilde ik echt heel erg graag zo'n 3D hert voor aan de wand. Net zoals die van Miho Design. En omdat ik vandaag een dagje vrij ben, had ik de tijd om zelf wat in elkaar te knutselen. Niet geheel naar eigen ontwerp; de mensen die een beetje bekend zijn met design kennen vast Vlaemsch wel... Dit 3D hert maakte ik van stevig passe-partout karton waarna ik het beplakte met fluor roze karton. Een patroon kun je zelf natuurlijk van ieder gewenst dier natekenen (of zelf maken). Vervolgens snijd je dat uit karton en schuif je het in elkaar. Het is even een karweitje, want vooral dat snijden in karton vereist wat kracht in je vingers, maar dan heb je uiteindelijk ook wat! Het is jammer dat ik nog niet zo goed ben in het fotograferen en bewerken van foto’s, want de fluor kleur van dit hert komt zo niet best naar voren. Maar ik zal je vertellen; hij KNALT van de muur!

Comments