Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

31

maart

2014

Zwollywood | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Alhoewel we alleen voor Stephan zouden gaan (kleding)winkelen, zijn we ook nog wat andere winkeltjes binnengelopen. Ik houd van aparte winkeltjes! Je kunt er ook niet ongemerkt langslopen, want ze trekken je al van verre aan! Meestal zijn het winkels met veel kleur waar je heerlijk in kunt snuffelen; het liefst tweedehands en nieuw door elkaar of met leuke hebbedingetjes en gadgets. Winkels waarin op een hele creatieve manier met producten wordt omgegaan en waar de producten nooit saai zijn gepresenteerd. In iedere stad waar ik niet bekend ben, zoek ik dit soort winkels op… In Zwolle was het voor mij één straatje met drie wel heel erg leuke winkels vlak naast elkaar: Kunst & Klieder, Stef Stuff en Villa Tovertoren.

Zwollywood | Makien Verkroost Interior Design + Styling Zwollywood | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Zwollywood | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Zwollywood | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Zo lief als dat Stephan is, loopt hij zelfs op zijn verjaardag met mij mee naar binnen. Omdat-ie zo gek is op koken, staat hij vaak stil bij de kookspulletjes en handige hulpjes voor in de keuken. En ik… vind gewoon alles leuk! De ‘Sassenstraat’ in Zwolle is voor de liefhebbers van lekker rondhangen zoals ik een aanrader. Ik heb mij behoorlijk ingehouden met alleen een trommeltje en een taartkandelaar, maar op mijn verlanglijstje staat nog wel zo’n prachtig kunststof hert van Miho design. Alleen vond Stephan dat-ie dan wel onderaan dat lijstje moest komen te staan ;).

Comments

  • Makien Verkroost

    Gepost op 06-04-2014 om 09:31:57

    Ja, héél gaaf! Op http://www.rozenkelim.nl/ staan er nog veeeeel meer!

  • Gepost op 31-03-2014 om 22:29:23

    Oeh! Dat tapijt met die gekleurde muur erbij! Zo gaaf!!!