Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

30

maart

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Gisteren vierden we Stephans 25e verjaardag! We zijn voor zijn verjaardag naar (zijn geboortestad) Zwolle geweest om (voornamelijk voor hem ;) te gaan winkelen. Daarna zijn we naar Eibergen gegaan om ook de verjaardag van mijn zusje te vieren. De tijd vloog voorbij gisteren! Ons dagje shoppen in Zwolle was erg leuk! Een beetje jammer was het dan wel dat we er gisteravond thuis achter kwamen dat Stephan zijn tas met nieuwe kleding nog in Zwolle had laten staan… Kan ook alleen hem overkomen! Ikzelf heb me behoorlijk ingehouden met shoppen. Het enige wat ik heb gekocht is een taartkandelaar en een leuk (nieuw!) trommeltje. De foto’s van ons dagje Zwolle houden jullie nog even te goed!

Omdat het gisteravond nogal laat is geworden, kwam ik vanochtend ook nogal traag op gang…Dat ene uurtje weekend mis ik gewoon nu al! Gelukkig staat er vandaag niet meer op de planning dan een beetje bankhangen en zonnen. En ook Sushi is vandaag meer binnen dan buiten… Ik denk dat de zon hem net iets te warm is op zijn vacht.

Comments