Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

25

maart

2014

Inhaalslag | Makien Verkroost Interior Design + Styling

ZO! Ik zit middenin een drukke periode. Aankomende week werk ik bijna iedere dag en zal ik ongetwijfeld ook minder bloggen, maar er staan ook heel wat leuke dingen op de planning voor deze week. Aankomende zaterdag 29 maart zijn mijn vriend en mijn zusje jarig. Groot feest! Ik ga overdag met Stephan naar Zwolle om lekker te shoppen (heus waar: zijn idee!) en ’s avonds gaan we saampjes uit eten. Daarna door naar Eibergen voor mijn zusje haar verjaardag. Leuke vooruitzichten dus.

Ook nog even terugkomend op afgelopen weekend; het Brocante Weekend was zeker voor herhaling vatbaar! Niet alleen omdat het een succes was en we onwijs veel leuke reacties ontvingen, maar ook omdat er gewoon nog stééds veel ‘over’ is. Mijn moeder heeft door de jaren heen zoveel verzameld en opgeslagen dat we nog wel drie weekenden kunnen vullen (overdrijven mag). Na afgelopen weekend was ik dan ook helemaal gesloopt en ik had niet eens meer de puf om te bloggen (en dat is best wel erg). Ik voel me ook geroepen om nog een keer reclame te maken voor mijn moeders nieuwe begin; Frechic! Ik zou het waarderen en daarnaast heel erg leuk vinden als jullie allen even de Facebookpagina liken ;) Binnenkort als de website daadwerkelijk online gaat, zal ik het laten weten…

Comments