Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

22

maart

2014

DIY Klei(ne) hangers | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag was de eerste dag van het Brocante Weekend! We hadden stiekem gehoopt op het mooie weer van afgelopen woensdag, maar helaas stonden de teilen aan het einde van de dag toch vol met water. Ondanks (!) het treurige weer hebben we een heel geslaagde eerste dag gehad! Vanavond vullen we de boel weer aan… Afgelopen week heb ik wel nog ‘even’ een DIY projectje uitgevoerd en deze is toch wel zo simpel en leuk om te doen; ouderwets kleien voor kleine harten hangers! Ik kocht mijn boetseerklei en cake uitstekers bij de Action. Je rolt het deeg met een deegroller uit van een bolletje naar een platte schijf op een velletje bakpapier, drukt/rolt er ieder gewenst patroon in en je steekt het vormpje en een gaatje voor het touwtje uit de klei. Vervolgens laat je het drogen totdat het is uitgehard en dan kun je het touwtje eraan vastbinden… Ik gebruikte één van de vele samples met houtnerf die ik heb overgehouden aan mijn opleiding. Het touw kocht ik bij de hobbyzaak hier in de stad, maar is natuurlijk te vervangen voor ieder ander lint. Je kunt deze hangers als seizoensdecoratie gebruiken, maar ook leuk aan een cadeautje binden! De mogelijkheden zijn oneindig.

DIY Klei(ne) hangers | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments