Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

20

maart

2014

Wawollie | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Een beetje laat, maar gisteren zijn mijn moeder en ik nog een rondje gaan rijden om her-  en der wat flyers te verspreiden en op te hangen voor aanstaand Brocante Weekend. We hebben ook bij veel kringlopen in de omgeving flyers opgehangen, dus toen we in Goor waren, zijn we even bij Wawollie geweest. Wawollie is voor mij echt het ideaalbeeld van hoe een kringloop er naar mijn mening zou moeten uitzien; een inspirerende winkel voor tweedehands goederen! Die organisatie is zó ontzettend creatief in het geven van ideeën voor producten. Daarnaast is de Wawollie Kringloop een stichting die zich inzet voor de verbetering van het dierenwelzijn; de totale nettowinst komt volledig ten goede aan verschillende organisaties die zich daar op alle mogelijke manieren voor inzetten. Dus je helpt de wereld in twee opzichten; het hergebruiken van spullen en het steunen van het goede doel voor dieren en dat is mijn ogen toch het mooiste doel van ‘kringloopwinkelen’.

Het enige wat dan wel jammer was, is dat alles wat ik wilde hebben ‘niet te koop’ was en wordt gebruikt voor presentatiedoeleinden…

Wawollie | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Wawollie | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Wawollie | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments