Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

17

maart

2014

DIY hert van washi tape | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Dit kan iedereen, met elk gewenst patroon; op de muur of in een lijst. DIY met washi tape! Je kunt het momenteel overal kopen in alle kleuren en dessins, maar ik koos voor fluor roze ;) Mocht je zo uit de losse pols geen patroon kunnen verzinnen, dan wees gerust; heel het internet staat er vol van! Ik heb de dikte van één van mijn letters 'M' ook beplakt met washi tape; ook leuk!

Ik vind het onze schouwzonderhaard ook al stukken vrolijker zo! Net wat meer kleur :)

Comments

  • Nadi

    Gepost op 10-04-2014 om 16:20:38

    Oeh, die ga ik proberen!