Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

16

maart

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Wat gaat de tijd snel… Niet alleen een werkweek, maar ook de jaren! Gisteren herdacht ik een vriend die alweer 10 jaar geleden overleed en ik vond het best beangstigend dat de tijd zo snel gaat, want zo voelt het niet.

Aankomende week leef ik toe naar het Brocante Weekend 2014; best spannend zoiets helpen organiseren! Mijn moeder heeft heel wat mooie dingen gemaakt, maar zo onderhand begint de ruimte behoorlijk vol te staan. Ik hoop dat de opkomst enorm zal zijn en dat het een goede start zal betekenen voor het bedrijf van mijn moeder. Binnenkort gaat de website online!

Helaas is het vandaag wat minder warm dan de rest van de week en dus staat bij ons thuis de verwarming gewoon aan. Sushi ligt lekker op de vensterbank; ik zou er het liefst inkruipen!

Comments