Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

12

maart

2014

Lente | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag heb ik maar eens wat lente in huis gehaald (lees: uit het huis van mijn ouders gehaald). Ik heb nooit echt wat met planten gehad en erg lang leven ze ook niet bij mij. Wij hebben twee potten staan met slaapkamergeluk (omdat ik dat zo’n lief, klein en schattig groen plantje vond), maar ik vind het altijd zo’n stom gedoe met water geven; dan weer teveel, dan weer te weinig… Ik houd van onderhoudsvriendelijk! …maar ik hou ook van kleur. Dus ik dacht: een hyacint kan geen kwaad.

Comments