Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

09

maart

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

…En zo’n mooi weekend vliegt dan ook voorbij! Vandaag zijn we weer in Eibergen om wat werk te verzetten en ik moet zeggen dat ik al met al zo best een productief weekend heb gehad. Mijn vriend heeft een begin gemaakt voor de website voor het bedrijf voor mijn moeder (dus nog steeds onder constructie), terwijl ik me bezighield met de productfoto’s. Mijn moeder is ondertussen hard aan het schuren, verven en nog meer aan het schuren en verven… Het wordt wat! Sushi heeft heerlijk liggen zonnebaden tussen de plantjes en lopen hengelen boven de vijver voor zijn eigen sushi. Lukt hem niet hoor ;) Deze foto maakte mijn zusje; Marjolein Verkroost.

Comments