Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

08

maart

2014

Echt weekend | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Mijn eerste week werken bij V&D beviel super goed! Het is echt zo fijn om werk zo dicht bij huis te hebben! Iedere ochtend kan ik gewoon op mijn fietsje naar mijn werk. En ook zo fijn dat ik super leuke collega’s heb waarmee ik een lol kan hebben! Mijn voetjes moeten wel weer even wennen aan het feit dat ze de hele dag moeten lopen, maar ‘weekend’ krijgt zo veel meer betekenis als je de hele week écht hebt gewerkt… Mijn weekend begon gisteravond goed; mijn liefde had speciaal voor mij Sushi gehaald (het eten, niet de kat) en daar kan ik heel gelukkig van worden ;) En vanmorgen dan wakker worden met lente in de slaapkamer! HEEEERLIJK! Ik heb dit weekend nog wat leuke DIY ideetjes op de planning staan, maar voor de rest ben ik lekker buiten!

Comments

  • Makien Verkroost

    Gepost op 09-03-2014 om 13:11:47

    Ik werk in een team in de winkel en achter de schermen en houd me bezig met hoe de winkel eruit ziet om zo maar te zeggen; etalages, displays en deco :)

  • Eveline van den Berg (Nieuwland)

    Gepost op 08-03-2014 om 12:17:52

    Super leuk dat je het naar je zin hebt! Ben je echt in de winkel aan het werk of ook veel achter de schermen? Kom je binnenkort wel een keer gedag zeggen :)