Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

03

maart

2014

DIY Kaars kopje | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Het is een ontzettend truttig ding, maar ik wilde hem wel kunnen afvinken van mijn DIY to do lijstje. Dit is er eentje die gewoon hartstikke simpel is! Een kaars kopje! Voor mij geldt; hoe kitscheriger het kopje, hoe beter, maar je kunt elk kopje gebruiken… Het is ook eigenlijk een hele leuk en persoonlijke weggever voor verjaardagen. Men neme een kopje, wat kaarsen en twee satéprikkers. Kaarsen voorzichtig breken, lont bewaren, kaarsen op een laag vuurtje smelten, lont in het midden van het kopje hangen tussen twee prikkers en gieten maar! De mijne was binnen een halfuurtje helemaal afgekoeld en uitgehard… Te simpel! Ik vind het nu bijna zonde om het aan te steken, maar ik ben ook wel nieuwsgierig naar het licht. Mocht de kaars zijn uitgebrand, dan ‘schenk’ je gewoon je kopje bij. Super duurzaam! Ik houd van dit soort hergebruikprojecten…

DIY Kaars kopje | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments