Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

02

maart

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag staat er niet meer op de planning dan genieten van een zonnige zondag! Ik ga een lekker stuk wandelen en me een beetje mentaal voorbereiden op morgen, want dan draai ik mijn eerste werkdag als ‘Visual Merchandiser’ bij V&D Enschede! Na twee volle maanden zonder werk is dat ook wel super lekker; een beetje ritme en regelmaat in mijn leven! En gelukkig weet ik waar ik terecht kom; ik heb daar tijdens mijn Mbo opleiding stage gelopen met de meest gezellige collega’s ;) !

Sushi chillt vandaag lekker mee! Wat gedraagt die kat zich soms toch als een clown.

Comments