Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

01

maart

2014

Gelukkige vondsten | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vanmiddag ben ik samen met mijn moeder ‘even’ naar de kringloop geweest om wat spullen weg te brengen en ik kon het natuurlijk niet laten om tóch even stiekem naar binnen te lopen. Ik ben wel super blij, want ik heb voor mezelf toch best wat leuk en kleine snuisterijen gekocht… Voor een prikkie! Ik vind de laatste tijd die marine blauwe kleur zo mooi! En tsja; die kolibries en andere vogeltjes en bloemetjes maakten het toch helemaal mij! Het marmeren kistje op pootjes ga ik gebruiken voor kleine sieraden en die boekjes met waanzinnig mooi handgetekende bloemen en insecten vond ik geweldig! Ik hou van dat soort oude illustraties. Misschien komen ze nog  ‘ns van pas.

Gelukkige vondsten | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments