Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

26

februari

2014

Zwart en witten | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Dit is de schouw zonder haard in ons appartement! Bij het gebrek aan een haard, hebben we er destijds plankjes aan bevestigd om lijsten en andere leuke verzamelingen op te kunnen zetten (zoals je dat in al die leuke woonbladen ziet). En vanaf het moment dat die plankjes er hingen, staat er bijna iedere week wat anders op. Het zijn dan kleine veranderingen, maar ik vind het gewoon niet ‘af’, niet leuk genoeg staan en het past nog niet bij de  rest. En op één of andere manier kan ik het niet laten werken. Het enige waar ik heel blij mee ben, is de getekende roos die een vriendin van mij maakte. Die moet blijven! Misschien mist het wat kleur of moeten juist de lijsten zwart zijn…? Ik weet het nog niet.

Comments