Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

25

februari

2014

Glimmedingetjes | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik heb een hele lange periode een gigantische sieraden tic gehad. Ik was net een ekster; van een kilometer afstand iets zien glinsteren op een rommelmarkt of in een kringloop en erop af vliegen! Het idee van iedere dag andere sieraden dragen, vind ik wel heel leuk, maar het echt daadwerkelijk afwisselen van sieraden heb ik nooit gedaan. Heel erg; ik heb bijna altijd dezelfde ringen om, oorbellen in en één enkele armband om. Dus zo af en toe dan draag ik ineens een andere ring (en dan valt het niet eens iemand op). Sieraden had ik altijd puur voor de heb, maar die sieradenverzameling van mij is de laatste paar jaren behoorlijk uitgedund; ik had namelijk meer dan 250 ringen! En op een gegeven moment leek ik wel een soort van immuun geworden voor sieraden. In één grote opruimbui heb ik een hele hoop sieraden nota bene gewoon weggegooid en alleen de sieraden bewaard waarvan ik zeker wist dat ik ze nog zou dragen… Uiteraard heel veel spijt van gehad, want veel materiële waarde hebben ze niet, maar toch kan ik wel nog iedere dag heel vrolijk worden, alleen van het kijken naar het glinsteren van mijn sieraden…

Comments