Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

24

februari

2014

Smoothies | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik lijk een beetje stress en verminderde weerstand te hebben de afgelopen tijd, want de ene koortslip is nog niet weg en de andere hangt alweer aan mijn lip! Dus vandaag dacht ik eens gezond de dag te beginnen! Een smoothie met een klein beetje vruchtendrank en wat van dat ingevroren rode fruit, een kiwi, een banaan, een appel en! …Boerenkool! Ik heb ook gedroogde abrikozen, cranberry’s en noten ingekocht als gezonde tussendoortjes… Maar de ellende van dat gezond doen, is toch echt dat het wel heel erg duur is…

Comments