Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

23

februari

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag waren we in Eibergen om kleine voorbereidingen te treffen voor het Brocante Weekend in maart en ik heb mijn moeder geholpen met schuren en verven… Mijn moeder is voorzichtig stappen aan het maken om haar eigen bedrijf op te zetten en zal zich aankomende week inschrijven bij de Kamer van Koophandel! Sushi heeft lekker om ons heen lopen rennen en als hij dan naar binnen wil, dan is dit zijn manier om dat aan te geven! Ik geloof dat de plantjes het er niet zo mee eens zullen zijn, maar hoe schattig!

Comments