Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

19

februari

2014

DIY Dino deksels | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik wilde al een tijdje mijn glazen voorraadpotten pimpen, want erg fraai zijn die deksels van zichzelf niet en ze staan bij ons in huis wel in het zicht. En toen ik een tijdje terug op Pinterest wat leuke ideeën tegen kwam, was het alleen nog een kwestie van DOEN. Misschien heb je ze zelf ook al ‘ns voorbij zien komen; die kleine plastic figuurtjes waarmee je vroeger speelde, gelijmd op de deksels en in één kleur gespoten. Dus dat idee had ik in mijn hoofd, alleen had ik die figuurtjes van vroeger natuurlijk net een jaar geleden weggegooid! Dus eerder dat ik een stel kunststof figuurtjes vond (die ik dan ook wel leuk genoeg vond), waren er weer wat maanden verstreken. Nou vond ik deze dinosaurus figuren twee weken terug voor tien eurocent (!!) op de rommelmarkt! Ik hou van dino’s. En! Ik had nog een fluor spuitbus liggen. Nou blijkt die fluor op dit soort deksels echt vet slecht te dekken! Vandaar, twee weken later; mijn DIY dino deksels…

Comments