Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

16

februari

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we met z’n drietjes in Eibergen geweest om te werken aan een verlaat verjaardagscadeau voor mijn moeder. Mijn tante had mijn moeder voor 3 dagen naar Utrecht gelokt om te winkelen, zodat wij in Eibergen het huis eens even goed onder handen konden nemen! Ik had een nieuw interieurplan voor hen bedacht (mijn ouders hebben namelijk verbouwplannen) en hiervan een paar mooie 3Dbeelden gemaakt. Het ontwerp zal op den duur worden uitgevoerd, maar we wilden als verrassing voor mijn moeder voornamelijk de huiskamer weer ‘ns gezellig maken! De rest van de week zijn we op zoek gegaan naar nieuwe (tweedehands) meubelen en hebben we geprobeerd de renders tot werkelijkheid te brengen. Daarnaast hebben we de rest van het huis (het is een erg groot huis!) ook opgeruimd en schoongemaakt. Het was toch wel even drie dagen hard werken, en vooral het een verrassing houden voor mijn moeder, was erg lastig, maar geslaagd was het zeker! Mijn moeder kwam blij verrast (en heel verbaasd) thuis en gisteravond zijn we ter afsluiting dan ook lekker uit eten geweest bij de Griek. En vandaag… Helemaal niets anders dan lekker luieren! Ik had nog wat films in te halen en Sushi deed lekker lui mee ;)!

Comments