Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

11

februari

2014

Feest en vreugde | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag was voor mij een heel bijzondere dag, want mijn schoolmaatje, (één van mijn beste vriendinnen) is vandaag afgestudeerd! Afstuderen aan de Jan des Bouvrie academie is een hele happening… Je bent ruim 4-6 maanden heel intensief bezig met een eigen gekozen volledige opdracht, vervolgens heb je twee ‘tussentijdse toetsen’ en uiteindelijk presenteer je tijdens een eindgesprek van 20 minuten al je resultaten en uitwerkingen aan een commissie en genodigden. De lat ligt erg hoog en ik heb de periode destijds zelf ervaren als een erg zwaar en pittige tijd… Vandaar dat de opluchting en ontlading ook des de groter zijn wanneer het verlossende woord ‘geslaagd’ eindelijk daar is! Ik ben super trots op mijn vriendinnetje! Haar afstudeerwerk was echt onwijs mooi en ze heeft het keihard verdiend!

Nadat we haar allemaal hebben mogen feliciteren, zijn we in een klein gezelschap per auto vertrokken naar het landgoed ‘Nieuw Rande’ om het slagen te vieren met een kop thee en uiteraard gebak! Net buiten Deventer was deze onwijs inspirerende plek midden in het prachtig Sallandse landschap, genaamd ‘Geb en Gaia’. Verschillende smaken, stijlen en culturen komen samen binnen dit pand en ik kon niet ophouden met foto’s maken van de vele verrassende hoekjes met retro behangetjes, vintage schoolstoelen en prachtige bossen bloemen. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze bijzondere dag!

Feest en vreugde | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Feest en vreugde | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Feest en vreugde | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments