Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

10

februari

2014

Kalmaandag | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Makien, papieren rompslomp en luiigheid op maandag… Zo af en toe moet ik echt een ochtend inplannen om een hele stapel papieren rotzooi uit te zoeken! Eigenlijk alles wat met de post meekomt, wordt door ons beiden op de zuiltjes in onze huiskamer ‘gedumpt’. De reclame wordt er tussenuit gevist en is ‘leuk’, maar beland nog dezelfde dag in onze oud-papierbak. En de ‘belangrijke’ post openen we, lezen we en  ligt vervolgens dus op de stapel. En Stephan en ik zijn heel geordend hoor en alles wordt ook heel goed bijgehouden, maar dan wel pas als de stapel hoog genoeg is om de mappen er weer bij te pakken. Nu zijn de cactussen gelukkig weer zichtbaar ;)

Comments