Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

09

februari

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag gaan we met z’n drietjes op verjaardagbezoek in Eibergen! Mijn moeder is vandaag jarig en onze Sushi laten we nooit thuis als we naar Eibergen gaan (ook uit belang van het behouden van onze meubels)… Mijn ouders zijn absoluut minder blij met dat we Sushi meenemen, want Sushi terroriseert het hele huishouden! Die stadsboerderij van mijn ouders is voor hem één grote speeltuin en de poes van mijn ouders, ‘Dinges’, heeft geen moment rust als Sushi er is. Ik weet nog steeds niet of hij nou alleen wil spelen of dat het dominantie is, maar voor de zekerheid houden we ze zoveel mogelijk bij elkaar uit de buurt. Ik vind het fijn dat Sushi mee kan naar Eibergen; in Eibergen kan hij tenminste eens even écht lekker rennen. Wat dat betreft is het echt een makkelijke kat! Hij zou overal mee naartoe gaan, hij is niet plaatsgebonden en in de auto is hij ontzettend rustig! 

Comments