Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

06

februari

2014

Romantisch doen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen vrijdag op 31 januari waren Stephan en ik alweer 3 jaar samen. En sinds dat we ‘verkering’ hebben, doen we ieder half jaar iets leuks samen. Dit om er even bij stil staan, om elkaar te laten merken dat we elkaar niet als vanzelfsprekend nemen, maar ook vooral om niet in een sleur te raken… Die vrijdag had Stephan dus zijn laatste tentamen en was hij erg druk (en wat ik gedaan heb, weet ik niet eens meer!) en uiteindelijk is die dag gewoon als een ‘normale’ dag voorbij gegaan en daarom hebben we gisteravond saampjes aan tafel gegeten bij kaarslicht. Hoe romantisch! Wij zijn echt televisie-eters, dus dat was al best bijzonder. En áls we dan aan tafel eten, dan moet het er wel gezellig uitzien!

Comments