Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

05

februari

2014

Kleurconcessies | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Gistermiddag ontvingen we onze tablet! Deze werd ons gratis aangeboden bij het afsluiten van een contract bij een niet nader te noemen energieleverancier ;). Ik moet er nog behoorlijk aan wennen, maar stiekem ben ik er toch best wel blij mee. De ‘Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition’. Een hele mond vol, maar wat een hip ding! Ik loop echt een decennia achter wat betreft gadgets... Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb dus gewoon nog een telefoon met knopjes! Een touch screen en het ‘swipen’ is voor mij dus ook helemaal nieuw. Ik vond het wel eng zonder hoes (ik wil nog wel ‘ns de kluns in huis zijn), dus Stephan kocht op Ebay de knalrode hoes met toetsenbord. Ik had persoonlijk een roze wel leuker gevonden. Maar ja! Dit ding is dus officieel van ons samen ;) Met rood konden we beide ‘wel leven’.

Comments