Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

04

februari

2014

DIY Serviesetageres | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Deze DIY maakte ik vorige week tegelijk met de ‘kitscherigekippengaaslijst’, maar heb ik even bewaard voor vandaag; servies etagères! Hartstikke hip en ook nog eens functioneel. Die rode maakte mijn moeder van Hema servies, en de roze maakte ik van kringloopvondsten. De beeldjes bovenop de etagères hadden we nog. Mijn moeder gebruikte rode serviesverf om het beeldje in dezelfde kleur rood te verven als het servies. De mijne is geverfd met een roze lak op terpentinebasis... Goed gelukt toch? Tijdens het eerstvolgende feestje staan ze op tafel!

Comments