Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

02

februari

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Deze foto maakte ik vorige week van Sushi! Ik vond het zo’n mooi contrasterend plaatje, onze grijze kat tegenover het spierwitte. Er zijn momenten dat ik alles in huis wel wit zou willen maken, maar dat gevoel heb ik vooral ’s zomers als de warme gloed van de zon op dat wit afgeeft. Dan is wit zo heerlijk licht en fris in huis. Toen we net in dit huis zijn komen wonen, hadden we ook alles wit! Maar in wintertijden bleek toch alles gauw kil over te komen en vandaar dat het langzaam is teruggebracht naar maar een klein groepje wit… Trouwens zeldzaam dat Sushi echt stilzit voor een foto hoor!

Comments