Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

29

januari

2014

DIY Memobord | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Dus ik heb wat DIY projecten gevonden! En het eerste projectje is -al zeg ik het zelf- goed gelukt! Omdat ik dus nog behoorlijk wat kitscherige baroklijsten op zolder had liggen, wilde ik dit idee gewoon ‘ns uitproberen (ik heb nog zo’n stuk of 30 lijsten over). Deze lijst heb ik gebruikt om een soort notitiebord/kaartenhouder van te maken. Het is echt super makkelijk zelf te doen en het is net weer even anders! Als je net als ik nog ergens kippengaas hebt staan, dan knip je het op maat en niet je het er gewoon achter. Die leuke chromen clips zijn van Dille en Kamille.

Comments