Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

26

januari

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen week is Sushi een beetje onrustig geweest. Hij zocht constant aandacht, liep de hele tijd te mauwen en op het moment dat hij naar buiten mocht, wilde hij weer naar binnen… Ook de gordijnen moesten er weer onder lijden helaas. Maar er was toch een moment dat de etterbak even stilzat! Wel helemaal stijf van de adrenaline, dat zie je zo! Brok vol energie, die kat van ons. 

Comments

  • Stephan

    Gepost op 30-01-2014 om 13:41:10

    Soms wil je hem wel eens bij het grof vuil zetten inderdaad!