Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

24

januari

2014

Goed gereedschap | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Goed gereedschap is het halve werk en dat geldt ook zeker bij koken (zegt mijn vriend die altijd kookt)! Onze dure keukenmessen raakten steeds meer versleten en dus waren Stephan en ik op zoek naar nieuwe messen. Maar het soort messenset waarnaar ik op zoek was, bleek stervensduur te zijn! Ik wilde graag van die mooie RVS keukenmessen... Bij eigenlijk alles wat we kopen vraag ik me af of het bij de rest van het interieur past, alles moet op het eerste gezicht ‘mooi’ zijn (en dan functioneel). Dus plots liepen we daar bij de Action tegen een RVS messenset aan. En! Maar een tientje!! Maar wat dat betreft ben ik wel skeptisch; zou het van dezelfde kwaliteit zijn als de duurdere variant? De Action is nou typisch zo’n winkel waar je nooit uitloopt zonder iets te kopen en de laatste tijd weet ik me behoorlijk in te houden door mezelf af te vragen; “Heb ik het nodig?” Toch namen we de set mee op de gok. En wat zijn ze fijn!! Alles snijdt weer zo soepeltjes! Klein geluk van een messenset! En ze zien er ook nog ‘ns ‘design’ uit! Dus ik raad ze iedereen aan!

Comments