Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

19

januari

2014

Sushi Sunday! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Kijk dan toch hoe heerlijk het leven van die kat eruit ziet! Lekker de hele dag ongegeneerd voor pampus kunnen liggen... Voor mij geen luie zondag! Vandaag doe ik dan eindelijk definitief afscheid van alle roze lijsten die ik door de jaren heen heb verzameld. Ik sta vandaag denk ik wel de hele dag op zolder om alle lijsten wit te lakken. Al eerder lakte ik alle koperen lijsten wit (ik vond wel dat ik die 'mocht' houden). Maar ik bleek te zijn vergeten dat ik nog twee verhuisdozen vol kitscherige lijsten had staan! Die liggen dus al sinds ik verhuisd ben uit Eibergen in die dozen. Zonde! Dus de lijsten mogen allemaal mee naar het 'Brocante Weekend' van 22 en 23 maart. Ik weet nog niet of ik ze los zal verkopen of er een compositie van maak op een paneel. Als het wit lakken is gelukt, dan plaats ik een foto en hoor ik graag jullie mening!

Comments