Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

14

januari

2014

Kleurrijk brocante | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik ben een hele grote verzamelaar, dat zit in mijn bloed! Maar daarnaast is het afstruinen van kringlopen en rommelmarkten denk ik ook wel mijn grootste hobby! Voor zo min mogelijk geld de meest mooie spulletjes kopen; heerlijk! Al vanaf mijn twaalfde vond ik het leuk om samen met mijn moeder naar de kringloop te gaan. Toen ik achttien werd, zijn we samen een winkeltje begonnen. We kochten meubeltjes, knapten deze op en verkochten het. Die winkel hebben we opgeheven, maar de verslaving om spulletjes te blijven kopen en op te knappen, is gebleven. Vandaar dat we hebben besloten dit jaar op 22 en 23 maart een 'Brocante Weekend' te organiseren. Mijn moeder, een vriendin van mijn moeder en ik hebben samen door de jaren heen behoorlijk wat leuke spullen verzameld en ook de aankomende tijd proberen we zoveel mogelijk van dit leuks te verzamelen om tijdens dat weekend allemaal bij elkaar te zetten en te verkopen. Van meubels tot aan servies! Voor alle mensen die net zo veel houden om te struinen en snuffelen; jullie zijn op 22 en 23 maart allemaal van harte welkom aan de Grotestraat 68 te Eibergen van 10-17 uur.

Comments