Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

05

januari

2014

DIY Hama hert hanger | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik spendeer de laatste paar maanden veel tijd achter mijn laptop en kan het dan niet laten ten minste één keer per dag op Pinterest te kijken. En mijn overzicht staat er vol van: de strijkkralen van Hama... Nu kwam ik een patroon van een hertenkopje (BEN IK DOL OP!) tegen en daarom besloot ik vanochtend maar \'ns de knutselkast in te duiken! Dat spul heb ik al vanaf dat ik acht jaar oud was, maar zulke leuke ideeën als dat er nu op internet staan, waren er vroeger niet.

Het gewei van het hertje is best kwetsbaar en ik geloof dat ik het wel vier keer opnieuw heb gestreken eerder dat ik het heel van het bordje kon halen! Nu zit het vast en raak ik het ook niet meer aan. En zo op de koelkast heeft het gelukkig niets te lijden...

Comments