Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

03

januari

2014

Kerstcadeautjes! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Beloofd is beloofd; foto's van mijn verlate kerstcadeautjes! Ik kan echt weer maanden vooruit met het geluk dat ik haal uit hebbedingen! Wat ben ik toch lekker materialistisch...

De witte magneetclip op onze koelkast is van Kikkerland en gekocht bij Hoge ramen. De geometrische tekeningen zijn eigen maaksels. De ijzeren vogel bookmarker op de koelkast en de vogel lamp zijn beide een ontwerp van Hommin en ironisch genoeg gekocht bij De vrije vogel. De bookmarker is zo ook leuk te gebruiken als kaartenhouder :)

Comments