Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

02

januari

2014

Dagje Deventer! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

In het kader van 'mamsheeftnogvakantie' ben ik vandaag lekker gezellig een dagje naar Deventer geweest met mijn moeder. Ik heb daarnaast nog wat leuke kerstcadeau's gekregen van mijn moeder (beter laat dan nooit ;). Misschien dat ik deze morgen even leuk op de foto zet voor jullie ;)! Hier onder in ieder geval een kleine selectie van de foto's van vandaag...

Ik vind Deventer een ontzettend leuke stad met toch een gezellig dorpse uitstraling! Een stad om echt leuk te winkelen, maar ook zeker om gewoon rond te slenteren en kwijlend langs inspirerende etalages te lopen. Deventer heeft zo veel leuk en kleine winkels in van die heerlijk gezellige steegjes. De woonwinkels zijn uiteraard mijn favoriet, maar voor inspiratie tijdens een kopje thee en een super lunch, moet je echt bij A Taste of Honey zijn. Ik voel me helemaal thuis tussen al het kitsch en al die mooie verzamelingen kunst.

Dagje Deventer! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Nieuw voor mij was de vintage, outlet en tweedehands kledingwinkel 100% Jezelf, op de linker foto. Rechts Hoge ramen; een leuke winkel met van kitsch tot aan design in drie historische pandjes die met elkaar zijn verbonden in een spannende kruip door - sluip door constructie!

 Dagje Deventer! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ook hebbedingen -en kledingwinkel Holy Cow vind ik geweldig. Je wordt bij binnenkomst al verwelkomd door kleur!

Dagje Deventer! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments