Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

01

januari

2014

Let's do this! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Een nieuw jaar met nieuwe kansen! ...Na lang nadenken, twijfelen, en nog een keer nadenken en twijfelen begin ik dan tóch aan een blog! Ik zie het als de eerste van de vele uitdagingen van 2014. 

Zelf ben ik verslaafd aan blogs die vol inspiratie staan! Je valt van het één in het andere, springt van link naar link en als het 's avonds tijd is om te slapen, gaan al die nieuwe frisse ideeën nog tien keer door je hoofd. En ik vind het zo leuk om te zien dat je jouw eigen leven op die manier in een overzicht kan delen met anderen. Mooie ervaringen, mooie hebbedingen, leuke tips en trucs... Een logboek van de leuke dingen in je dagelijkse leven!

Mijn blog zal gaan over mijn leven, over hoe ik altijd bezig ben met wonen en interieur en het veranderen daarvan. 2014; hopelijk een creatief en ondernemend jaar!!

Comments